ProizvoĐaČ

Bez obzira da li vam je potrebna klima za kuću, stan, kancelariju ili poslovni prostor, naša ponuda obuhvata sve od energetski efikasnih inverter klima modela i pristupačnih standardnih klima, do moćnih multi split sistema i modela koji su opremljeni naprednom tehnologijom kao što su povezivanje na wi-fi, sistemi za prečišćavanje vazduha, funkcije automatskog čišćenja i drugo

U našoj paleti proizvoda naći ćete pouzdane i energetski efikasne uređaje koji će vaš dom ili poslovni prostor učiniti prijatnijim tokom celogodišnjih temperaturnih promena. Pogledajte ponudu i pronađite idealno rešenje koje će vaš životni ili radni prostor učiniti prijatnijim tokom čitave godine. Svi uređaji koje nudimo pažljivo su odabrani iz asortimana renomiranih proizvođača, što je garancija kvaliteta i dugovečnosti. 

Standardne on/off klime karakteriše jednostavnost upotrebe i efikasnost. Rade na principu uključivanja i isključivanja kompresora, što znači da uređaj radi punim kapacitetom dok ne dostigne zadatu temperaturu, a zatim se isključuje dok temperatura ponovo ne počne da raste. Standardni klima uređaji su posebno pogodni za manje prostorije gde su temperaturne fluktuacije manje učestale i gde nema potrebe za kontinuiranim finim podešavanjem temperature.

Za one koji žele veću kontrolu nad klimom u svom prostoru i koji su spremni da investiraju u dugoročne uštede na računu za struju, inverter klime su idealan izbor. Inverter klima uređaji predstavljaju naprednu tehnologiju koja omogućava kontinuirano prilagođavanje rada kompresora, što dovodi do stabilnije temperature i manje potrošnje energije. Kompresor se ne isključuje potpuno, već smanjuje ili povećava brzinu rada u zavisnosti od potrebe, što rezultira manjom bukom i dužim vekom trajanja uređaja.

Multi split sistemi su idealno rešenje za klimatizaciju više prostorija ili većih objekata sa jednim spoljašnjim i više unutrašnjih jedinica. Svaka unutrašnja jedinica može se nezavisno kontrolisati, što omogućava različite temperature u različitim sobama u zavisnosti od individualnih preferencija. Multi sistemi su odličan izbor za velike domove, kancelarije ili poslovne prostore, gde je potrebno fleksibilno i efikasno upravljanje klimatizacijom.

Zahvaljujući naprednoj inverter tehnologiji, moderni klima uređaji mogu efikasno da se koriste i za grejanje, što ih čini idealnim rešenjem za održavanje ugodne temperature u vašem domu ili kancelariji tokom cele godine. Ova multifunkcionalnost čini klima uređaje izuzetno ekonomičnim izborom, budući da eliminišu potrebu za dodatnim uređajima za grejanje.

Toplotne pumpe predstavljaju još jedan efikasan način za grejanje i hlađenje prostora, koristeći princip izvlačenja toplote iz spoljašnjeg okruženja—bilo iz vazduha, vode ili zemlje—i njeno premeštanje unutar prostora koji želite da klimatizujete. Ova tehnologija ne samo da omogućava visoku efikasnost u pogledu energetske potrošnje, već je i ekološki prihvatljiva, jer koristi obnovljive izvore toplote i značajno smanjuje emisiju štetnih gasova.

Znamo koliko je važno da se osećate ugodno u svom prostoru, bez obzira na vremenske prilike. U Frigo Pingvinu ne samo da vam nudimo vrhunska rešenja za klimatizaciju vašeg prostora, već vam obezbeđujemo i najpovoljnije cene montaže i servisa. Naše stručne ekipe su spremne da efikasno instaliraju i održavaju vaše klima uređaje, osiguravajući da vaši sistemi rade besprekorno tokom čitave godine.